TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

Har leilighet i Tyrkia, jeg har leilighet i Tyrkia i Alanya. Har hatt to stk. den første hadde vi i et år eller noe sånt. Men så flyttet vi til en annen som var nermere sentrum og stranden. Til sammen har jeg hatt leilighet i Tyrkia i syv år.

Digger Charlie og sjokoladefabrikken, den filmen vil jeg aldri bli lei av (tror jeg). Den er så utrolig søt og morsom, husker de første ukene jeg fikk filmen på DVD, så så jeg på den hver dag. Haha

Hater såpe opraer, ååh, nei huff. Jeg klarer dem bare ikke, sånne gamle drama greier er noe av det verste jeg vet!  Hvis jeg blar igjennom kanaler på tv'en og jeg ser et sånt program tenker jeg "blæh" og blar videre, heh...

Har nesten ikke følelse i det ene beinet, i litt av det høyret benet har jeg nesten ikke følelse. Dette skjedde etter en ake ulykke ifjor, hvor jeg brakk tuppen av fingeren og skadet beinet mitt så jeg måtte gå til fysioterapaut i flere uker. Plus den dagen måtte jeg bli hentet av sykebilen, noe jeg egentlig synes var litt kult men samtidig ikke...Love - hate forhold til surt godteri, jeg elsker surt godteri men samtidig hater jeg det. I begynnelsen er det alt for surt og jeg lager de vakkreste grimasene, men ettehvert blir smaker det bare bedre og bedre! Teit..

Elsker Pink Lady, jeg absolutt elsker Pink Lady. Det er seriøst de eneste eplene jeg vil spise, og når vi har kjøpt dem, blir det eple hver morgen♥

HATER edderkopper, de er farlig ekkle! Hvis jeg bare ser en bitte liten edderkopp så kan jeg begynne og grine altså!

"Kommenter eller lik profilbildet mitt, så gjør jeg det samme", er sinnsykt plagsomt og få i chatten på facebook! Neineinei, slutt og send sånne. Hvis folk vil like profilbildet ditt så tror jeg de klarer og få til det selv!

Familie i Kr. Sand, pappa er fra Kristiansand og da er den største delen av familien min der nede. Så det er grunnen til at jeg farter ned der ofte, for og besøke bestemoren min♥ Mamma sin familie her hjemme i Skien er ikke så stor, men skader da vel ingen! Jeg kan faktisk sankke flytende sørlandsk, men synes det er flaut.. Så når jeg er hjemme alene snakker jeg sånn for eg selv. Tenker sånn også, liksom nå når jeg skriver dette her, sier jeg det inne i hodet på sørlandsk. Kunne bare ønske jeg kunne være tøff nok så det kunn komme ut munnen også!

 

Det var noen av tingene dere kanskje ikke visste om meg? Nå skal jeg gå og rydde før mamma og pappa kommer hjem fra Kristiansand!

 

Er vi like på noen måte?

Lot's of love♥♥

6 kommentarer

CanonMe- Jentebloggen ü

17.06.2012 kl.15:09

åh så kult! Vi har også to leiligheter i Alanya :-)

Kamilla

17.06.2012 kl.15:10

CanonMe: Kult! :D

Sofie nyheim

17.06.2012 kl.15:15

nice :-D liker sånne innlegg!

lantina <3

17.06.2012 kl.15:16

ja det var en del jeg ikke viste jenta mi <3

Emma

17.06.2012 kl.15:20

Jeg HATER også edderkopper, det med surt godteri og det med facebook er jeg også enig i :)
har vel noe til felles der ja :)

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits