MAGAZINES

Heihei!

I går fikk jeg ikke blogget fordi jeg satt og øvde til engelsk eksamen, som nå er ferdig og jeg føler at det gikk ganske så bra! Skrev fire sider, leste mange ganger igjenom og rettet til det ikke var noen grønne, rød eller blå streker igjen! Håper på en 5'er, men hadde ikke gjort noe med en 6'er for og si det sånn, hehe. Krysser fingrene for at den som skal rette ikke er alt for pirkete og streng på ting...

Annet enn det har jeg dusjet spist mammas fiske suppe(uintressant kanskje men det er så god!) og vært hos broren min. Der så fiksa han noe med mobilen min, jeg ødlegger og mister alt, skulle ikke hatt lov til og ha mobil... Håper ikke mamma eller pappa leser dette! Jeg snakket masse med kjæresten(Christine) til broren min, hun er så koselig! Håper de gifter seg, hehehe. Hadde ikke gjort meg noe å få henne inn i familien♥ Jeg vet ikke om de leser dette.. så det er ikke på grunn av om de leser dette jeg sier det! Er bare ærlig+at jeg ikke har så mye annet og skrive om..

Uansett, jeg fikk tre blader av kjæresten til Thomas (broren min). Det var så snilt! Hun hadde lest dem ut, også spurte hun om jeg ville ha dem å lese i, og selfølgelig sa jeg ja til det siden jeg har ingen blader nå som jeg kan lese i og får inspirasjon fra.


Mag, Cosmo og Woman. Har fått kikket litt i Woman og gleder meg til og kunne lese resten!

 

Det var egentlig det hele, vi blogges♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits