SISTE GANGEN

Heihei.

Kom hjem fra trafikalt grunnkurs for litt siden, siste gangen i dag! De timene har vært ganske så lære rike, husker ganske så mye! Første gangen jeg fikk beskjed om at jeg skulle dit, trodde jeg at det skulle være drit kjedelig og bare trøtte timer hver gang. Men tvert i mot, helt det mot satte! Timene var faktisk ganske morsome (folk er sikkert ganske så uenig.. haha), læreren gjorde det lettere og følge med, etter som at han fikk oss til og le endel ganger! Det mest spennende må vel være førstehjelps kurs som var forrige tirsdag. Da hadde vi en enda morsomere lærerer, må innrømme at det var litt skummelt og likosm skulle bære en person ut av en "bil" og huske alt man hadde lært de to timene før. Men jeg overlevde! Kommer egentlig til og savne det litt, var så innteresant. Tror aldri jeg skulle like noen som helt av skole hvor man måtte sitte på rumpen og høre på en lærer bable!

Har en haug med papirer med krusseduller, skilt, tall/meter osv. Jeg har også fått den boka, som jeg skal lese i nå og da så jeg ikke mister all kunnskapen etterhvert, kan jo ikke øvelseskjøre før senere ut i August. Har busrdag 3. August, men da er jeg i Tyrkia, og jeg kan jo ikke akk øvelses kjøre der... Hahaha, hadde vært litt gøy da!

 Oops, fikk ikke snudd bilde, dere får heller snu pc'en! :-)Mine vakkre bilvei tegninger...Også må vi ikke glemme den fine navne lappen min♥ Skal henges opp utenfor på døren til rommet mitt! (kødda)

 

Okeiokei, da var det dusjen!

 

Lots of love♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits