MELOOON!

Hallais!

Jeg kan bare ikke få nok av det herlige været nå! Sitter i shorts og singlett liksom, og fryser ikke i det heletatt ikke litt en gang. Tyrkia varme nesten! Det minner meg på at det bare er fire uker igjen til tyrkia med Maud vennen, nå, gleder meg helt sykt! Savner den deilige senga mi der, deilige svømme kroppene til alle guttene, vannet og varmen så klart. Da blir deet tanning 24/7 altså, på høyt nivå!

Men nok om det. Som sagt sitter jeg ute å nyter kvelds sola, med melon og musikk. Gotta love life♥ Ellers har jeg vært på skolen og slitt ræva av meg, også har jeg vært på traffikkalt grunnkurs hvor vi hadde førstehjelps kurs. Den var faktisk ganske innteresant. Når jeg er ferdig med alle de kursene får jeg vel ta meg en tur på verkestedet til broren min så han kan lære meg en ting eller to, det trengs føler jeg. Jeg er egentlig en jente som synes det er gøy og liksom se på biler osv. Hehehe..

Men ja, her er mine sommerlige bilder for dagen♥:

 

Sommer følelse♥

 
Okei, da skal jeg kose meg litt mer i sola. Vi blogges♥

2 kommentarer

Monia - mamma till Tuvalie

23.05.2012 kl.13:49

Vill du hjälpa mig att rösta på min dotter i fototävlingen vi är med i? :) Det är hon som ligger på min sambos arm. Vi är nummer FYRA (4) tack på förhand!

Här röstar du: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/2012/may/dags-att-rosta-pa-din-favorit-bild-i-fototavl.html

ALLA SOM RÖSTAR FÅR SÅKLART EN LÄNK HOS MIG SOM TACK FÖR HJÄLPEN :)

motefix2

23.05.2012 kl.19:26

Kjempefin blogg!<3Kommenter gjerne tilbake!

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits