HVA SKJER MED VÆRET?!

Hallo tuppelurer♥

Det ble ikke noe blogging resten av lørdagen siden etter loppemarkede dro jeg hjem til niesen min og sov over der. Det var jo koselig som alltid! Så på søndagen dro vi til eventyrfabrikken. Der fikk jeg en sånn skilpadde pirat(?), søt var den i hvertfall, hehe.

Idag har jeg jo vært på skolen. I hate mondays! På mandader er jeg jo alltid så sliten og trøtt, og orker ikke gjøre noen ting nesten. Vent nå litt, jeg er jo trøtt og sliten hver dag igjennom skole uken...! Men uansett, heldigvis var det forberedelse til norsk tentamen som vi skal ha i morgen. Forhåpentligvis så går det bra! Nok om det. Jeg bare lurer.. Hva i huleste er det som skjer med været?! Nå har det jo hvert så fint lenge, hvorfor snør/hagler det nå? Jeg hadde håpet på en uke med fin fint vær med masse sol. Men neida, flaks det ikke er så tung snø som legger seg med en gang!

Nå skal jeg spise opp maten min, å se litt youtube videoer og Veronica Mars! Vi snakkes♥

 


Karl♥Dårlig vær!

 

Og siden kameraet mitt er tipp topp, ladet opp, tenkte jeg og dele innkjøpene mine! Bedre sendt enn aldri, you know! Nå skal jeg spise opp maten min, å se litt youtube videoer og Veronica Mars! Vi snakkes♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits