Verdens beste

Hei. Nå som jeg allerede er her, kan jeg jo skrive et innlegg til min fantastiske bestevenn! Men hvem er jeg? - Jo, jeg er Emilie Helleberg, bloggeren på denne bloggen her. Og jeg har kjent denne jenta i cirka tre år.

Det hele startet andre skoledag i åttende klasse. Både Kamilla og jeg gikk og går forsåvidt i samme fremmedspråks klasse. Vi skulle skrive en slags oppgave om favorittmaten vår. Så siden alle andre hadde en partner spurte Kamilla om jeg ville være med henne. I begynnelsen var stemningen veldig klein, og vi turte knapt å si noe. Så vi ble på en måte engelsk fordypning buddies, for vi var ikke sammen ellers. Det hendte vi snakket sammen i friminuttene noen ganger. Så 23 april, var jeg med henne og foreldrene hennes på hyttetur. Det var et stort skritt å ta, ettersom jeg hadde møtt foreldrene hennes for to dager siden. Men altså turen var veldig koselig. Begge tok årets første bad, hørte på masse Justin Bieber musikk (det var på den tiden jeg nettopp hadde fått my world 2.0), og sendte flaskepost. - Hahaha, det dumme var at den alltid kom tilbake. Så, den neste gangen vi var med hverandre utenfor skolen var i sommerferien. Jeg husker vi kjøpte en liten melkekartong og oreokjeks, også satt vi på en benk utenfor skolen.

Da vi begynte i niende klasse, ble vi på en måte bare bestevenner. Vi gikk konstant med hverandre i friminuttene, og man skulle tro vi hadde vært venner i flere år. En gang hun overnattet hos meg (jeg tror det var den første gangen) skulle vi leie film. Å ingen av oss ville leie film på bensinstasjonen her oppe på gulset, så vi endte med å gå ned til byen klokken syv på kvelden. Det var mørkt, og litt skummelt å tråkke rundt i byen på den tiden. Mamma hadde ført inn penger på kortet mitt, så jeg skulle ta ut. Så i tillegg måtte vi lete etter en minibank. Ingen funket, så Kamilla måtte samle sammen alle småpenger. Da vi skulle hjem igjen, ble vi hentet av faren til Kamilla.

Men da hun begynte i klassen min, ble vi sikkelig close. Vi satt ved siden av hverandre i klasserommet, som gjorde alt mye bedre. Jeg husker både henne og jeg skulle jobbe hos faren min på od-dagen. Hun overnattet hos meg, siden vi skulle så tidlig opp. Liksom klokken seks. Det eneste vi gjorde var å vaske litte grann, så kødda vi masse frem til klokken tolv, for da kunne vi reise. I tillegg fikk vi personlig hundre kroner av hun daglige lederen, så vi tjente litt på det også. Når vi venta på bussen, vinket vi til mange randome biler og lastebiler og gjorde tegn til dem at vi skulle tute.

Dagen før jeg fylte femten, altså 28.11 - min siste dag som fjortis tok vi på masse brunkrem og tuperte håret sikkelig. Også gikk vi ut på butikken, og jeg husker vi var så sykt redde for å treffe på noen.

Til slutt vil jeg bare fortelle at jeg er sykt glad for å ha blitt kjent med henne. Vi har utrolig mange gode minner sammen. Jeg elsker deg bestevennen min. Vi har mange flere historier, men jeg er så trøtt at jeg holder på å sovne.

- Emilie.


 

2 kommentarer

Sillykamilli

12.04.2012 kl.22:02

Så skjønn du er! Tårer i øynene mens jeg sitter og tenker tilbake på alle de fine minnene vi har sammen!♥ Elsker deg så utrolig mye!!♥♥♥

emiliehelleberg

13.04.2012 kl.22:04

elsker deg også, bestevennen min <3

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits