HVA SKAL JEG HA SOM OVERSKRIFT?

Heihei.

Da var første skole dag etter påske ferien over. Det var jo digg og se alle igjen! I morgen skal vi ha engelsk tentamen, det blir ganske så chill må jeg si. Men nok skole snakk. Jeg skal på kinoe idag med Emilie. Vi har ikke bestemt oss for vilken vi skal se enda. Det står mellom The Hunger Games og American Pie - Reunion. Men vi finner det nok ut. Jeg skulle jo egentlig blogge på lørdag, men det fristet liksom ikke, dårlig blogger, jeg vet. Så på søndag var jeg på farta hele tiden. Opp å spiste frokost, dusje, pakke og så vaske. Vi reiste jo hjem på søndag. Hadde internett på båten men var så trøtt, så jeg satte på en film istede og snakket med Emilie rondt klokken ett, på natta. Kom hjem rundt halv tre tiden og våknet i min egen kjøre seng klokken to igjen. Altså igår. Da var jeg også på kino med niesen min, vi så Lille speil på veggen der. Den var veldig bra faktisk!

 Akkuratt nå sitter jeg og ser på bilder av Tyrkia turen ifjor sommer, hvor vi reiste i luft ballong inni en "by" som heter Capadocia. Det var litt av en opplevelse for livet!

Her kan dere få se noen bilder av den turen:

Vi gikk inn i sånne huler som er under bakken. De er fra gamle dager, når det var krig, så gjemte barn og kvinner seg der nede. Spesielt og tenke på egentlig, at det har faktisk bodd noen i de små hulene under bakken mens det var full krig over dem!
Klar for og fly i luft ballong!


Det var utrolig fint og se alle ballongene oppe i lufta sammtidig! Tror det ble sagt at det var over 70 ballonger i lufta!

Kjenner trangen til og komme seg ned dit igjen nå, heldigvis er det bare to og en halv måned til jeg skal ned. Og da skal jeg ha med kjære Maud♥ Det blir så kos!

 

Detter var et langt innlegg, eller er det bare jeg som synes det? Men nå stikker jeg i hverfall, vi blogges♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits