LONG TIME, NO SEE!

Heiaa!

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget! Men den siste uken har jeg savnet bloggen veldig, og sagt til meg selv at jeg skulle begynne igjen på mandag (altså idag).

Grunnen til at jeg har vært borte så lenge er egentlig for at jeg ikke har hatt blogglyst eller noe og blogge om i det hele tatt. I tillegg har det vært så mye skole greier. Prøver, masse lekser, innleveringer, framføringer, osv. Spesielt nå de siste to ukene. Akkuratt som om lærerene har hatt en sånn plan om og liksom vente med alt i siste lita. Litt sånn som meg egentlig, hehe..

Men det har jo vært noe positivt også da. Jeg har jo vært på ball som var kjempe morsomt og koselig. Vi spiste litt, også dansa vi for det meste av kvelden. Også hadde vi kåringer da, årets smil, flørtepus, fjortis, smil osv. Også kan jeg ikke glemme konge og dronning, prinsesse og prins. Jeg vant ikke noe, men det går bra. Det var velforjent, de som vant!

Prom:
Herlige, herlige skapninger de tre til venstre altså♥

Påskeee:


Ser dere utenfor vinduet? IKKE NOE SNØ! Det liker vi!♥
Jan hilser. Det gule slang jeg bare på fr bildet skyld...

 I påsken har jeg ingen spesielle planer. Hjemme idag, tirsdag og onsdag så turer jeg til Danmark med mamma, pappa og en venn av pappa på torsdag. Der blir jeg til søndag. Det blir jo gøy, skal bli deilig og komme seg litt vekk og ikke bare være hjemme hele tiden. Men det dumme er at jeg har blitt litt små forkjølet men håper det ikke blir værre til torsdag!

Dere får ha en fin kveld, så blogges vi♥♥

 

4 kommentarer

danni99

02.04.2012 kl.20:39

fine bilder, blir glad for en kommentar tilbake :))
fine bilder!♥

blir glad for kommentar tilbake!

Kristine Høyvik

02.04.2012 kl.21:08

så fine bilda, også så flott kjole du hadde! :)

Stine

02.04.2012 kl.21:14

Fine bilder! :-)

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits