TØRRE LEPPER SA DU...

Ikke nå lenger! Idag skal jeg vise dere hvordan jeg lager mine egne leppeskrubber. Jeg så en video om hvordan man kan lage det, på youtube. Det er utrolig enkelt, jeg brukte vel fem til ti minutter på det. Så hvorfor bruke masse penger på en dyr leppeskrub fra et eller annet merke, når man kan lage sin egen hjemme! Dette vil sikkert bli en perfekt gave også. 

Du vil trenge:

Vaselin, 100% Alovera, sukker, oliven olje, en lipgloss (spiller ingen rolle hvordan, men hvis du f.eks skulle laget dette til en gutt, kan du skippe lipglolssen!). Så vil du trenge en tom liten boks som du kan ha det i, en kniv og noe du kan røre med.


Ta i alovera.


Skjær en liten del av lipsglossen/lypsylen og putt den oppi med aloveraen.

 


Ta en-to skjeer med vaselin og ta det oppi.

Så tar du i oliven oppi alt dette å blander alt, så etter at alt har blitt blandet sammen tar du i MASSE sukker, man vil at den skal være god og skrubbe med så jo mer sukker jo bedre! Hvis du synes den blir for tykk tar du i mer olje, blir den for flytende tar du i mer vaselin. Rør sukkeret godt inn, og når du har gjort dettar du den i kjøleskapet over natten, eller i et par timer i hvertfall.  

Sånn ble min seende ut:

Så nå er det bare og skurbbe i vei!

 

Q: Hva synes du?

Hadee♥♥

 

2 kommentarer

togangersem

15.01.2012 kl.21:27

KULT!

Ida, livet i Brasil!

15.01.2012 kl.21:50

Så stilig :D Dette må jeg prøve en gang!

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits