2012 HERE I COME

Godt nyttår folkens!

Idag så skal jeg tilbringe kvelden i kirken med herlige folk. Dette blir det første året jeg feirer nyttårsaften uten mamma, pappa og brødrene mine. Men det ska nok gå fint. Kveldens anntrekk blir det ikke noe bilde av men jeg kan jo forklare det. Det er et sort skjørt (fra Bik Bok), en sånn silke topp med blomster og blad mønster på(fra Vero Moda). Så skal jeg gå barbeint.. (strømpe bukse slevfølgelig, men ingen sko) Ute skal jeg jo ha på Debbie støvelettene mine.

2011 har vært en landing av trist og super fint år. Først så begynte en frøken Oda på i den gamle klassen min, vi ble kjempe gode venner, snakket om alt mulig. Så rundt påske (en eller annen helg) var jeg, mamma og pappa på hytte tur med en vennine av meg og hennes foreldre. Det var kjempe gøy, jeg fikk prøvd slalom skia mine for første gang og ville egentlig ikke stoppe og stå på de. Men ihvertfall, senere på kvelen (samme helg) skulle vi skli på sånn brett ned bakkenen etter de hadde stengt. Mamma ville ha meg med på toppen av baken, og seff var jo bakken drit glatt.. men poenget mitt er at.. JEG KJØRTE INN I ET FORBANNA TRE! Brakk fingeren min og røyk noen sener og muskel greier inni det høyre beinet. Rett på sykehus i ambulanse for og ta røntgen. Så var det fram og tilbake på sykehuset fram til sommeren.

Meeeeen så, reiste jeg tiø Tyrkia som fikk meg i humør. Så fikk jeg beskjed om at jeg skulle bytte til D klassen, noe som gjorde meg over lykkelig! Så  virdde jeg det andre beinet og måtte hinke rundt i månede +at skole skapet mitt ble ødlagt siden jeg prøvde og holde meg fast i det når jeg tryna...Men så reiste jeg til Tyrkia igjen og hadde meg niesen min, noe som var utroli gøøy.

Så har det liksom ikke skjedd noe mer spessielt.. Eller jo vent, jeg fikk beskjed om at Maud, bestevenninen min, skal være med meg til Tyrkia i to uker til sommeren. Vi har full ned telling. Nå har det ikke skjedd noe mer egentlig..

 


Et smil for bra ting!!


Tommel ned for alt det dårlige!!

 

En lfin snag og høre på nå♥

 

Jaja, nå må jeg gå og stelle meg ferdig. Dere får ha en utrolig kveld med dine venner og familie hvor nå enn du skal feire nyttårsaften, så snakkes vi senere!

 

Hadebraa♥♥♥

Én kommentar

emiliehelleberg

01.01.2012 kl.19:51

Uansett hva som skjer kommer du ikke til å miste meg i 2012, du er altfor viktig. ♥ Love you

Skriv en ny kommentar

Kamilla

Kamilla

15, Skien

Endte du opp her du da, så koselig! Skal du maile meg? Gjør det på kamilla_thorsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits